Nyár van, de azért Y generációs felsővezetők kerestetnek!
Nyár van, de azért Y generációs felsővezetők kerestetnek!

Nyár van, de azért Y generációs felsővezetők kerestetnek!

A héten nincsen kutatási poszt, sőt az odkutató blog nyári és kutatási szabadságra vonul most augusztus második feléig. Élményektől függően lehet, hogy könyv-, blogajánlókkal azért jelentkezem közben.

Köszönöm az eddig kapott figyelmet, visszajelzéseket, energizál a folytatáshoz! A pihenő után jönnek még izgalmas témák az Aranykalitka +10 év kutatás kapcsán: spiritualitás, egészség, jövőbeni karrier és nyugdíjtervek, illetve az átfogó tanulságok.

Személyes figyelmem és libidóm azonban egyre inkább már az Y generációs felsővezető kutatáshoz kötődik. Az első 20 interjú élményei alapján nyugodtan – sőt inkább lelkesen – mondhatom, hogy lesz benne kakaó! Hallok 10 évről ezelőttről, az előző generációtól is ismerős mondatokat, de messze többségben vannak az új minták, akár munka, akár a magánéletben. Teaserként egy ijesztő, többször visszatérő mondat: "Az elmúlt 10-12 év elröppent, szinte semmire nem emlékszem."  

Az interjúk még ősszel is zajlanak, hálásak vagyunk minden további interjúalany jelentkezésért, javaslatért, kapcsolatért. Kiket keresünk? A potenciális interjúalanyok a jelenleg 25-40 közötti korosztály üzleti szférában felsővezetőként, vagy pedig sikeres vállalkozóként dolgozó tagjai. A felsővezetést a következőképpen értelmezzük: helyi szervezet első számú vezetője, vagy annak közvetlen beosztottja/ regionális szintű vezető / saját vállalkozás vezetője. Nagyméretű – 1000 főnél nagyobb - szervezetekben a B-1 szintről is várunk interjúalanyokat.

Az ajánlásokat az attila.bokor@odpartner.hu címre küldjétek. Köszönöm!

Jó pihenést mindenkinek!

Induljon a nyár, ezzel a bohó zenével: Save Ferris - Come on Eileen

Szeretnéd megosztani a véleményedet a témával kapcsolatban?
Írj a témával kapcsolatos nyílt LinkedIn csoportomba, vagy üzenj közvetlenül nekem!
Kapcsolódó cikkek
Olvass bele a hasonló témakörben íródott további bejegyzéseimbe!
Y generációs felsővezető kutatás indul!
Y generációs felsővezető kutatás indul!

Elindul egy következő kutatási hullám, melynek célja, hogy nyomon kövessük egy következő generáció felsővezetőinek életútját. Ha az alábbi leírás felkelti érdeklődésed kutatási alanyként, vagy szívesen ajánlanál valakit barátaid, munkatársaid közül, keress meg bátran!

Vedd fel velem a kapcsolatot a közösségi oldalaimon keresztül is!